Laatulupaus

Linjaliikenne Nyholm

Linjaliikenne Nyholm laatulupaus

Joukkoliikennelain 48§ mukainen laatulupaus

Tarjottavat liikennepalvelut

Yrityksemme tarjoaa tilausliikennepalveluita sekä Suomessa että ulkomailla ja paikallisliikennepalveluita Turun seudulla. Arvojamme ovat laatu, turvallisuus, luotettavuus ja ensiluokkainen asiakaspalvelu.

Tiedottaminen

Mahdollisista muutoksista tiedotamme osoitteessa www.linjaliikennenyholm.fi Lisätietoja saa puhelimitse numerosta 02 2538991 tai sähköpostitse osoitteesta myynti@linjaliikennenyholm.fi.

Henkilökunta

Kuljettajat, ajomestarit ja huoltokorjaamon henkilökunta ovat kokeneita alan ammattilaisia. Kielitaitoiset kuljettajamme ovat saaneet taloudellisen ajotavan koulutuksen ja he noudattavat työtavoissaan ympäristövastuullisuutta. Henkilökunnan toimintatavat heijastavat koko yrityksen arvoja ja laatutavoitteita.

Kalusto

Kalustomme koostuu laajasta valikoimasta nykyaikaisia autoja. Tilausautojen kapasiteetit vaihtelevat 10 henkilöstä aina 66 henkilöön asti. Tilausautojen perusvarusteluun kuuluu WC, ilmastointi, alkolukko, turvavyöt, jääkaappi sekä DVD- ja CD-soitin. Valtaosassa tilausautoja on myös USB-portit ja Wi-Fi. Osa tilausautoista soveltuu invatilauksiin ja näiden autojen perusvarusteluun kuuluu lisäksi henkilönostimet. Lisäksi kalustoomme kuuluu kaksi kokousautoa ja kaupunkiliikenteen matalalattiabussit. Kaikki matalalattiabussit ja toinen kokousbusseista soveltuvat myös invatilauksiin.

Kalustoa huolletaan säännöllisesti ja tilausajoon saapuu aina siisti tilausauto.

Asiakastyytyväisyys ja palaute

Ensiluokkainen asiakaspalvelu on yksi arvoistamme ja kannustamme asiakkaitamme aktiiviseen palautteen antoon. Haluamme aina tarjota asiakkaan toiveiden mukaista palvelua ja pitkät asiakassuhteet ovatkin yrityksemme kulmakivi. Asiakaspalautteet pyritään käsittelemään viipymättä ja mahdolliset korjausta edellyttävät toimenpiteet tehdään välittömästi.

Pyydä tarjous tilausajosta

Soita tai täytä lomake