TILAUSAJOT

Omiin tai yrityksen tarpeisiin

MATKA ALKAA KULJETUKSESTA

Määränpääsi on tiedossa, mutta kuljetuslogistiikka uupuu?
Matkaa suunniteltaessa tärkein asia on järjestää sopiva kuljetus määränpäähän ja takaisin.

Mieti, että onko matkaseurueessasi mahdollisesti tarvetta esteettömyydelle tai onko mukana kenties kotieläimiä tai lapsia? Tarvitsetteko virvokkeita ja eväitä mukaan? Haluatteko matkustaa väljästi ja mukavasti turistibussilla vai riittääkö valoisa minibussi tarpeisiinne? Kohdistuuko reissunne ulkomaille?

Kerro meille siis, miten haluat matkustaa ja mihin. Pyrimme järjestämään sinulle sopivimman vaihtoehdon laajasta palveluvalikoimastamme.

Olemme kuljettaneet asiakkaita jo 75 vuoden ajan, joten takaamme jokaiselle viihtyisän ja miellyttävän matkustuskokemuksen.

Olemme kuljettaneet suomalaisia jo

75 vuotta

Matka alkaa kuljetuksesta

Kalustomme

Tilausliikenne Nyholm bussit

Aina puhtaita

Ajoneuvomme ovat aina kiiltäviä, sekä ulkopuolelta että matkustamon puolelta. Puhtaus ja hygieenisyys ovat aina olleet tärkeä asia meille. Globaalit virukset alkavat olla arkipäivää, ja me olemme valmiita. Asiakkaidemme turvallisuus on meille kaikki kaikessa.

Nykyaikainen

Kalustomme on ajanmukainen, turvallinen ja luotettava. Varustelutaso busseissamme on ensiluokkaista, jotta sinä viihtyisit.

Huolettu

Kalustomme ja kuljettajamme ovat ajantasalla. Huollamme bussimme säännöllisesti ja varmistamme myös, että kuljettajamme ovat saaneet tuoreimmat, lainmukaiset ohjeistukset ja koulutukset.

Lapsiystävällinen

Perheen pienimmät ovat tervetulleita busseihimme. Tarvittaessa järjestämme erikoistoiveesta korotetut istuimet ja muut mukavuudet, jotta lapsesi matkanteko olisi mahdollisimman vaivatonta.

TUTUSTU KALUSTOOMME

Pyydä tarjous tilausajosta

Soita tai täytä lomake

LOMAKE
SOITA