Tietoa meistä

Linjaliikenne Nyholm

75 vuotta turvallisesti tien päällä

Linjaliikenne Nyholm Oy on vuonna 1945 perustettu turkulainen tilausajoon erikoitunut linja-autoalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisten kuljettajien käsissä turvallisia matkakilometrejä ajanmukaisella kalustolla.

Yritys sai alkunsa, kun nuori mies Veikko Nyholm kaipasi vaihtelua yksitoikkoiseksi kokemaansa työhön. Veikko oli töissä raitiovaunuhallissa, mutta kun mieli veti liikkumaan ja seinät alkoivat ahdistaa, hän päätti ryhtyä muihin hommiin. Saatuaan laina-asiat kuntoon ystävänsä Förbomin Yrjön tukemana Veikko hankki auton ja aloitti liikennöinnin Turussa linjalla Puistomäki – Takakirves.

Nykyinen toimitusjohtaja Turkka Tuomi on aloittanut 70-luvulla vetovastuunsa yrityksessä. Linjaliikenne Nyholm on vuosikymmenten saatossa kasvanut 61 autoa käsittäväksi yritykseksi, joka työllistää yli 65 henkeä. Yritys on toiminut nykyisissä tiloissa Turussa verstaskadulla vuodesta 1989.

Busseista 12 kpl. on turustikuljetuksissa ja loput linjaliikenteessä. Asiakkaiden laatutietoisuus on jatkuvasti kasvanut, minkä vuoksi meille on tärkeää, että bussit täyttävät nykyaikaiset standardit. Ajanmukainen, hyvin hoidettu kuljetuskalusto ja osaavat kuljettajat mahdollisvat turvallisen ja miellyttävän matkanteon.

Pyydä tarjous tilausajosta

Soita tai täytä lomake